Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді "Ротарі-парк" прибирали (ФОТО)

27 березня 2016 р., 10:02

В рамках Дня благоустрою.

Вчора працівники Закарпатської облдержадміністрації за вказівкою керівництва краю взяли участь у дні благоустрою. Нагадаємо, минулого разу належало прибрати прилеглі зелені території поблизу будівлі ОДА, зараз – міський "Ротарі-парк".

Участь в акції облагородження взяли більше півсотні представників із різних структурних підрозділів облдержадміністрації, серед них – 14 працівників управління культури. Озброївшись віниками, граблями, лопатами й іншим інвентарем упродовж кількох годин адмінпрцівники трудилися над благоустроєм одного з наймальовничіших куточків обласного центру, очищали його від купи рослинних рештків, поліетиленового сміття, недопалків та небезпечного битого скла. А численні містяни з дітьми, бігуни і велосипедисти, а також маленькі мешканці парку лише переконували, наскільки затребуваними є природні зони міста та їхнє упорядкування.

{g}

Кожен із учасників переконався: під нуднуватим, оповитим стереотипами поняттям "суботник" криється щось набагато більше й важливіше. Як сказав хтось із мудрих, "ваше життя – це ваше послання світові, переконайтесь, що воно надихає". Справді, чистота довкілля – наша спільна відповідальність і нам не варто забувати, що зелені оази міста належать не тільки нам, а й іншим, таким же живим істотам, як ми: від величних дерев до найменших комашок. Тож, якщо не задля власної користі, то хоча б заради їхньої – ми повинні підтримувати чистоту, прибирати нашу спільну домівку чи, бодай, не смітити в ній.

Наостанок, учасники привітали одне одного з хорошим результатом, насолодитись яким у ці світлі вихідні зможуть усі містяни та гості Ужгорода.



Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp