Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті з’явились вулиці, названі на честь загиблих бійців АТО та героя Небесної сотні

30 березня 2016 р., 20:35

Вшанували Героїв

Голова ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження про перейменування вулиць у рамках Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки". Документом увіковічнені загиблі на Донбасі бійці, а також Герой Небесної сотні, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Згідно з розпорядженням, вулицю Ворошилова в селі Ільниця Іршавського району перейменовано на вулицю Олександра Данільченка (сержант, гранатометник окремої 93-ї механізованої бригади. Загинув у січні 2015 року в бою за аеропорт Донецька, похований у Ільниці).

Вулицю Локоти в селищі Великий Березний перейменовано на вулицю Василя Наливайка (боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув у червні 2014 року внаслідок обстрілу терористів на Луганщині, похований у с.Ставне Великоберезнянського району).

Вулицю Колгоспну в селі Нижній Коропець Мукачівського району перейменовано на вулицю Сергія Вербицького (прапорщик 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув у січні 2015 року внаслідок поранень під Дебальцевим, похований у Мукачеві).

Вулицю Гагаріна в місті Рахів перейменовано на вулицю Петра Гаджі (активний учасник Революції Гідності, член Афганської роти самооборони Майдану. Помер у березні 2014 року внаслідок отруєння сльозогінним газом. Удостоєний звання Героя України посмертно, похований у Рахові).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp