Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді трапилась аварія, потерпілий - в реанімації

1 квітня 2016 р., 12:30

І знову винний алкоголь

В Ужгороді близько першої години ночі на вул.Анкудінова не розминулися дві іномарки. 37-річний водій «Фольксвагена Пассата», рухаючись від транспортного мосту в бік вокзалу, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з «Опелем» на словацьких номерах, за кермом якого перебував 27-річний ужгородець. Внаслідок ДТП травмовано троє чоловік. Найбільше дісталося пасажиру «Фольксвагена», який перебуває в реанімації, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Як засвідчила експертиза, водій «Пассата» перебував у стані алкогольного сп’яніння. На нього очікує відповідальність як за пиятику за кермом, так і за створення ДТП з тяжкими наслідками. Обидва автомобілі затримані на спецмайданчик поліції.

Правоохоронці вкотре звертаються із застереженням до водіїв: сідаючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, ви наражаєте на небезпеку і себе, й інших учасників дорожнього руху. Кожен п’яний водій – це потенційний злочинець!















Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp