Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські полісмени троянди висаджували (ФОТО)

12 квітня 2016 р., 09:31

Гарно буде тепер на подвір’ї.

Десяток кущів різнокольорових троянд милуватимуть око ужгородців і гостей міста біля адмінбудівлі обласного управління поліції. 

Так закарпатські поліцейські оригінально та з користю провели обідню перерву. Уже доброю традицією стало для керівництва закарпатської поліції висаджувати декоративні дерева й квіти. Нещодавно на вул. Боб'яка в Ужгороді, названій на честь загиблого майора міліції Миколи Боб'яка, правоохоронці під керівництвом тепер уже колишнього очільника закарпатської поліції, а нині керівника поліції Рівненщини Сергія Князєва висадили два десятки деревцят сакур. Втішає, що всі деревцята прижилися, а до всього й убралися квітом.

От і сьогодні поліцейські висаджували квіти біля самогоадмінбудинку обласної поліції. Керівництво управління на чолі зт.в.о. начальника ГУНП в Закарпатській області полковником Степаном Довгунем висадили десяток кущів троянд. Квіти невдовзі розцвітуть і милуватимуть око краян.


{g}














Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp