Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

США підтримує кримських татар

17 травня 2014 р., 13:10

Про це розповів Джон Керрі у прес-релізі

Влада США виступає на підтримку кримських татар напередодні 70-х роковин депортації радянською владою понад 230 тисяч представників цього народу з Криму. Про це йдеться у прес-релізі державного секретаря США Джона Керрі.

«Ми згадуємо про трагедію (депортацію кримських татар – ред.) 1944 року з болем у серці, висловлюємо солідарність із кримськими татарами сьогодні, коли перед народом постала нова загроза», – зазначив Керрі.

«Практично неможливо висловити словами ті муки, яких зазнавали люди через масову депортацію. Ті, хто вижив після жахливого переїзду до Центральної Азії, на Урал або в Сибір, зіткнулися після прибуття з голодом, хворобами і репресіями», – сказав Керрі.

«Ми знову заявляємо про свою підтримку суверенітету, територіальної цілісності України, а також про глибоку прихильність дотриманню прав всіх громадян України, зокрема жителів Криму», – наголосив держсекретар США.

Радіо Свобода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp