Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кримські татари переживають новий геноцид - Чубаров

1 серпня 2015 р., 20:20

Але татари не залишають ідеї свободи

Кримські татари змушені "переживати новий варіант геноциду", виконавцем якого є "талановитий спадкоємиця СРСР - путінська Росія".

Про це на II Всесвітньому конгресі кримських татар у Туреччині заявив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляє видання "Крым.Реалии".

З його слів, у результаті спроби знищення кримських татар, представники цього народу живуть по всьому світу.

"Незважаючи на це, кримські татари не залишають ідеї свободи ... Ми ніколи не відходили від принципів і не мають наміру дозволяти іншим зазіхати на наші права і свободи на нашій історичній батьківщині в Криму", - зазначив Чубаров.

Також він додав, що на конгресі зібралися 430 делегатів з 200 організацій і з 14 країн, в т.ч. з України, Туреччини, Росії, США, Канади, Франції, Литви, Польщі, Узбекистану, Казахстану та інших держав, і рішення другого засідання Всесвітнього конгресу кримських татар "забезпечать визнання як міжнародної юридичної особи".

Чубаров запропонував обрати президію і секретаріат Конгресу. Після голосування до складу президії, зокрема увійшли делегати Айла Бакалл, Мукремін Шахін, Алі Озенбаш та інші.

В секретаріат обрані Ескендер Барієв, Гайана Юксель, Деніз Чонгар, Омер Озель і Самет Меннан.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp