Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Влада Ужгорода не поспішає вирішувати питання нелегальних перевезень

15 квітня 2016 р., 13:17

Вони і самої проблеми не помічають

Мабуть, кожен закарпатець знає, що поблизу обласної клінічної лікарні в Ужгороді нелегальні перевізники облаштували такий собі вокзал. Щоправда влада міста цю проблему вирішувати не поспішає.

наголошують не проблемі й активісти

"Перепрошую дуже, нову автобусну зупинку влаштували собі на вулиці Капушанській, поблизу обласної лікарні. Тут стоять усякого штибу буси, здебільшого переобладнанні з вантажних у пасажирські, які чекають на пасажирів дального сполучення. Приміром, щоп'ятниці тут не проїхати , бо вони заважають односторонньому руху, ані пройти тротуаром. На склах вивіски "Тячів", "Хуст", "Дубове", "Рахів" тощо. Самовільний автовокзал тут функціонує вже давно. Невже цього ніхто не помічає? Пішоходи наражаються постійно на небезпеку, адже тротуаром не пролізти. Панове патрульні, зверніть на це увагу. Бо байдужість може призвести до непередбачуваних наслідків" - йдеться у повідомленні Спецконтролю.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp