Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді мешкає Супер-мама (ФОТО)

18 травня 2014 р., 13:13

За звання найкращої мами змагалися 5 ужгородок.

 
Щорічний шоу-конкурс «Супер-мама» відбувся вчора, 17 травня, у нічному клубі «Фантом». Цю благодійну акцію незмінно проводить Ужгородський клуб «Зонта».

Захід розпочався з виступу поетеси Беати Палінчак, яка розповіла авторський вірш про маму, а доповнював номер дівчини тематичний відеокліп,який транслювали за її спиною.



Потім на сцену вийшли мами-учасниці зі своїми дітьми: Сотнікова Крістіна з сином Артемом, Крупчак Аліна з донькою Олександрою, Ірина Матвієнко з сином Андрієм, Ірина Фетісова з донькою Катрусею та сином Олегом та Вікторія Яцко з сином Міхаелем. Протягом всього вечора мами-учасниці невтомно демонстрували свої здібності у різноманітних конкурсах: «Сімейні таланти», «Переклад з дитячої» та «Дефіле».



Матусі, разом зі своїми дітьми, показували театральні сценки, танцювали, співали , декламували вірші різними мовами, відгадували загадки, дивували фокусним шоу, і впевнено крокували імпровізованим подіумом у вишуканих костюмах та сукнях.



А оцінювало таланти учасниць компетентне журі, до складу якого увійшли: Член Ротарі-клубу «Ужгород-Скала», заступник міського голови Ужгорода, Ярослав Шафарь, викладач коледжу культури і мистецтв ім. Ерделі Людмила Ухач, володарка титулу «Супер-мама - 2011» Оксана Галик та директор Ужгородської гімназії Сергій Роман.

Окрім учасниць конкурсу своїми виступами публіку тішили ужгородські вокалісти: Катерина Лінтур, Олеся Жовтані та Елеонора Світлик, а також – танцюнристи «Бліцу» і «Фіткьорвс», заслужений працівник культури Олександр Ухач та студенти училища ім. Т.Задора.

А ще перед глядачами виступила Президент «Зонта» клубу Валентина Митровцій, яка подякувала гостям за те, що завітали на шоу-конкурс, тим самим долучившись до благодійності, яка є провідною ниткою таких заходів.

Найочікуванішою миттю дійства стало оголошення номінацій. Цьогоріч журі оприлюднило такі результати: звання «Супер-мама» - чарівність отримала Крістіна Сотнікова, титул «Супер-мама»- вишуканість має Аліна Крупчак, номінація «Супер-мама»-креативність дісталася Ірині Матвієнко, «Супер-мама» - артистичність – Вікторії Яцко, а головний титул «Супер Супер-мама» виборола Ірина Фетісова.

Протягом благодійного вечора вдалося виручити 5 тисяч гривень, які передали Ужгородській міській дитячій лікарні для придбання медобладнання, та 3 тисячі гривень, котрі витратять на потреби вихованців МСРЦ «Дорога життя». Завершилось дійство зворушливою піснею про Україну у виконанні Катерини Лінтур.

Тож цьогорічний шоу-конкурс «Супер-мама» ще раз довів, що в Ужгороді живуть найкращі мами з добрими серцями.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»

супермама 19.05.2014 15:05 IP: 78.141.113.92
Молодці! Супермам вже в Ужгороді багато, мама нашої журналістки, Вікторії Лисюк, є першою в цьому списку! Напевно нам потрібно зібратися до купи і поділитися своїми думками і враженнями!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp