Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти побачили чим живуть полісмени (ФОТО)

17 квітня 2016 р., 16:00

Екскурсія була пізнавальною.

Національну поліцію України», про реформу поліції та роботу відділу мукачівські правоохоронці розповіли під час лекції студентам-першокурсникам. Ця зустріч була спрямована на виховання у підростаючого покоління правової культури та інформованості про конституційні права і обов’язки, можливості їх реалізації та захисту. 

Екскурсія розпочалася з чергової частини. Відтак студентів запросили до актової зали відділу, де поліцейські проводять наради та навчальні заняття. Начальник сектору кадрового забезпечення Мукачівського відділу поліції Олег Данько розповів студентам про суть понять «права людини» і «свободи людини», механізм захисту прав людини, аналіз правових ситуацій. Після підполковник поліції розповів студентам про реформу, яка відбувається в поліції, про діяльність підрозділів відділу та про робочі будні співробітників поліції. Також обговорили питання щодо заборони розпивання алкогольних напоїв, паління, вживання наркотичних речовин, а також про відповідальність, яка настає в наслідок адміністративного та кримінального правопорушення. Студенти-першокурсники цікавилися роботою органів внутрішніх справ краю. 

Говорили про роботу поліції, про затримання злочинців, про розкриття злочинів. Та найбільшого враження на студентів справили спецзасоби, якими користуються правоохоронці. Начальник чергової частини відділу поліції Марія Лях розповіла про засоби, які є на озброєнні у відділенні поліції. Бажаючі мали можливість одягнути на себе бронежилети, шолом та відчути себе у ролі справжнього захисника. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp