Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівщина має чемпіонів

18 травня 2014 р., 14:24

Визначили переможця у футбольному поєдинку.

У четвер, 8 травня, на стадіоні „Карпати” в Рахові, пройшов фінальний турнір з футболу, участь у якому взяли вісім найсильніших шкіл району, які виграли зональні турніри в своїх зонах. 

16 травня, 14:01 Турнір проводився за олімпійською системою, де у півфіналі зустрілися команди Лужанської і Діловецької ЗОШ. Основний час у рівному протистоянні переможця не виявив, а у серії одинадцяти метрових штрафних ударів влучнішими виявились футболісти з Діловецької ЗОШ, які і зайняли ІІІ-те місце. 

Школярі Лужанської ЗОШ – на ІV-ому. У фіналі змагалися добре підготовлені команди шкіл Рахівської ЗОШ №1 та Богданської. Влучнішими виявилися футболісти Рахівської ЗОШ №1, які й стали переможцями турніру. На другій сходинці – учні Богданської ЗОШ. Чемпіони і призери нагороджені футбольними м’ячами та дипломами управління освіти молоді та спорту РДА. Кращим гравцем турніру жюрі визнало учня Рахівської ЗОШ №1 Юрія Яремчука, повідомляє "Зоря Рахівщини".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp