Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гройсман зацікавився потягом з кругляком, який виявили в Чопі

26 квітня 2016 р., 10:28

Хоче знати імена усіх причетних до контрабанди лісу

Прем'єр-міністр України Володимир Гройман доручив голові фіскальної служби України Роману Насірову провести службове розслідування щодо спроби вивезення у місті Чоп 24 вагонів високоякісної необробленої деревини за кордон, незважаючи на заборону українського законодавства.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Деревину оформили як дрова і вона не пройшла належного огляду.

"Я би хотів, щоб кожен, хто мав причетність до цього – хто відправляв, хто робив оформлення, хто підписував – вони усі мають бути покарані і їхні матеріали мають бути передані до Національного антикорупційного бюро. Це чиста корупція, махрові корупціонери, яким просто не місце в самій системі", - заявив Гройсман.

Прем'єр також доручив з'ясувати причетність до даного інциденту представників ПАТ Укрзалізниця, екологів, лісників та керівництва митниці, а також прийняти "найжорсткіші кадрові рішення, які тільки можуть бути".

У відповідь Насіров повідомив, що службове розслідування щодо цього інциденту було розпочате та висловив сподівання, що воно буде закінчено вже цього тижня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp