Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Збирачам грошей у Долині нарцисів дозвіл дала міськрада

27 квітня 2016 р., 10:25

Та тільки на розміщення намету до ярмарку.

Закарпатська поліція перевіряє інформацію про збір коштів з туристів на дорозі до відомої Долини нарцисів в селі Кіреші Хустського району.

Три дні тому в Інтернеті з'явилася інформація про те, що невідомі особи, одягнені в зелені жилети, встановили намет та вимагають від водіїв по 15 гривень за проїзд у відому Долину нарцисів наХустщині.

Як з'ясували правоохоронці, Хустська мерія дала дозвіл місцевому підприємцю на встановлення тимчасових споруд (наметів) на території села Кіреші, неподалік Долини нарцисів. Зроблено це було з метою проведення тематичної ярмарки «Нарцис-2016». Більше того, Хустському відділу поліції влада доручила забезпечувати охорону громадського порядку під час проведення ярмарки.

Відповідне рішення №91 було прийнято 23 березня 2016 р. виконкомом Хустської міської ради.

В наступних пунктах цього рішення йшлося про підготовку схем розміщення об'єктів торгівлі, про умови здійснення торгівлі, про забезпечення підключення тимчасових споруд до електропостачання тощо.

Водночас поліція не знайшла там пункту, який би дозволяв підприємцям збирати кошти з туристів за проїзд до Долини нарцисів. Тож тепер ця інформація перевіряється. За результатами перевірки буде прийнято законне рішення.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp