Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець зайшов у перукарню, і ледь не залишився без велосипеда (ФОТО)

29 квітня 2016 р., 15:02

На щастя, злодія вдалося наздогнати.

30-річний мукачівець зайшов на кілька хвилин до перукарні, аби домовитися за стрижку, й залишив свій велосипед на вулиці. Цим скористався 23-річний злодій, який викрав чужий велосипед. Сам потерпілий наздогнав зловмисника й викликав поліцію. Вчора до поліції надійшло повідомлення від 30-річного мукачівця. 

Заявник повідомив, що від нього намагалися викрасти велосипед, який він на кілька хвилин залишив біля перукарні по вул.Зеленій. А коли вийшов, то побачив, як невідомий хлопець вже сідає на його велосипед. Наздогнав його й затримав. Злодієм виявився 23-річний мешканець Мукачева. Зловмисник пояснив, що хотів продати крадений велосипед, бо потрібні гроші на виготовлення візи… За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 Кримінального кодексу України (Пограбунок). Крадений велосипед вилучено й повернуто власнику. Триває розслідування. Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням бути обережними й не залишати своє майно без нагляду.
 Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp