Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра ужгородські вулиці почнуть ремонтувати за абсолютно новою технологією

5 травня 2016 р., 19:30

Новації вже за кілька годин

Міська влада шукала можливості використання сучасних інноваційних технологій для кардинальної зміни якості ремонту шляхів Ужгорода і залучила спеціалізовану техніку для міського комунального підприємства КШЕП.

Застосовуватимуть технологію, яка передбачає використання не, як це традиційно, асфальту, а бітумно-мінеральної суміші, що готується безпосередньо в машині під час виконання ремонту. Перевага цього способу в тому, що ремонт робиться швидко і якісно, вартість 1 кв. м значно нижча, ніж при звичному ямковому ремонті, проведення робіт не залежить від наявності в регіоні асфальтного заводу і його можливостей. Про це сьогодні йшлося під час зустрічі міського голови Богдана Андріїва, депутата Закарпатської облради Андрія Андріїва, який сприяв реалізації ініціативи, директора комунального підприємства КШЕП Івана Довбака.

Уже завтра ямковий ремонт за новою технологією зроблять на площах Богдана Хмельницького, Дружби народів і, якщо встигнуть, планують оновити проспект Свободи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp