Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники відпрацювали Ужгород (ФОТО)

11 травня 2016 р., 14:01

Аби завжди бути готовими.

11 травня в Ужгороді на базі Управління ДСНС України у Закарпатській області відбувся навчальний збір за сигналом «Збір-аварія». Була проведена перевірка особового складу апарату Управління, підрозділу забезпечення та Ужгородського міськрайвідділу.

 

Збір оголосили о 06:30 ранку. Після отримання сигналу, усі працівники повинні прибути до підрозділів у визначений керівними документами термін та бути готовими до виконання завдань, передбачених посадовими інструкціями. При перевірці весь особовий склад прибув до місця збору у встановлені терміни.

Стройовий огляд провів заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області полковник служби цивільного захисту Глєб Бурковський. Під час збору перевірялися вміст «тривожних» валіз та обов’язки особового складу на випадок оголошення сигналу.

Подібні перевірки проводяться регулярно без попереднього попередженняпрацівників, оскільки одне із головних завдань рятувальників – бути готовими оперативно та професійно відреагувати на будь-які надзвичайні події чи ситуації.

За результатами навчального збору встановлено, що особовий склад Управління ДСНС області та підпорядкованого підрозділу готовий до дій за призначенням за будь-яких умов ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків для населення.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp