Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Свалявщині спалахнув будинок

11 травня 2016 р., 14:41

Вгамовували полум’я пожежники

11 травня о 10:19 рятувальники Свалявського району отримали виклик до с. Неліпино. Тут, на вул. Б.Хмельницького, сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку. На момент появи вогню в помешканні нікого не було. Загорання помітила дружина господаря, коли поверталася з городу.

До місця події негайно направили два відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява. На час прибуття пожежних розрахунків вогонь охопив одну з кімнат житлового будинку, а через відкриті двері дим заповнив решту приміщень, зокрема й кухню. О 10:50 рятувальники локалізували пожежу, завдяки чому полум’я не поширилося за межі спальні. Ще через 10 хвилин, об 11:00, загорання повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі знищено 15 кв. м перекриття житлової кімнати, документи й електротехніку, що знаходилася всередині. Крім цього, були закопчені стіни й частина меблів у сусідніх кімнатах. Причину появи вогню встановлюють правоохоронні органи.












У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp