Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині піротехніки гранату знищували (ФОТО)

11 травня 2016 р., 17:41

Якщо натрапляєте на небезпеку - звертайтеся до фахівців.

11 травня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області було знищено гранату Ф-1, виявлену в селі Кам’яницька Гута Ужгородського району.

 

Сповістив рятувальників про виявлення вибухонебезпечного предмета працівник сільського клубу о 10:00. Чоловік, прибираючись на прилеглійтериторії, виявив підозрілий предмет, зовні схожий на вибухонебезпечний, тож вирішив не випробовувати долю і зателефонував за номером 101. Інших боєприпасів під час контрольної перевірки місцевості за допомогою металошукача не виявлено. Піротехніки вилучили гранату і знищили її на військовому полігоні в с. Оріховиця.

Шановні громадяни, у разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, поліцію або ж зателефонуйте до Служби порятунку за номером 101.










У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp