Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У прикордонників нагородили мобільну групу

13 травня 2016 р., 18:23

Резерви замінили

Сьогодні в Мукачівському прикордонному загоні відбулось нагородження персоналу мобільної групи швидкого реагування, який був залучений до проведення заходів з посилення охорони державного кордону в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон - 2016». Протягом місяця дана мобільна група сумлінно виконувала завдання по протидії проявам протиправної діяльності на кордоні активно приймаючи участь в затриманнях правопорушників.

Сьогодні ж на заміну резервам, які гідно протидіяли злочинним угрупуванням на кордоні, до управління загону прибувають спецпризначенці мобільного прикордонного загону «Бортничі». На ділянці Мукачівського прикордонного загону вказані групи швидкого реагування продовжать виконувати завдання по проведенню посилених заходів спрямованих на боротьбу з тютюновою контрабандою, незаконним переправленням осіб через кордон та іншми проявами протиправної діяльності на кордоні.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp