Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські правоохоронці причепурились до виборів (ФОТО)

21 травня 2014 р., 12:09

Головним у їх підготовці до важкого дня виявився зовнішній вигляд.

З метою визначення стану забезпечення форменим одягом, дотримання вимог наказів, а також у зв’язку з позачерговими виборами Президента України, днями в Ужгородському міськвідділіміліції пройшов стройовий огляд усіх його працівників. 



Під час шикування особового складу на плацу міськвідділу заступник начальника міліції Ужгорода Василь Довганич перевірив наявність службової документації, службових посвідчень з відповідністю даних за посадою ізванням, нагрудних знаків і жетонів з власним номером, стан форменогоодягу та зовнішній вигляд кожного співробітника міліції обласного центру.

Окрім цього, звернув увагу на стан забезпеченості кожного міліціонера форменим одягом. 

- Зразковий зовнішній вигляд міліціонера – один з основних критеріїв формування громадської думки про діяльність органів внутрішніх справ. Стройовий вишкіл міліціонера викликає у громадян впевненість узахищеності від будь-яких протиправних посягань. Охайна зовнішність і хороша постава міліціонера повинні бути обов'язковим елементом зовнішнього прояву високого професіоналізму та поваги до громадян, —зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Василь Довганич.
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp