Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські школярі завітали до Управління поліції охорони (Фото)

20 травня 2016 р., 11:44

Захоплююча екскурсія в кінці навчального року

Поліцейські охорони провели екскурсію в музеї поліції області та розказали ужгородським школярам про історію Управління від початку і до сьогодні.

Розпочали захопливу екскурсію для наймолодших закарпатців зі знайомства з поліцейськими охорони. Капітан поліції Василь Тимощук, старший інспектор УПО, розповів дітворі з чого розпочинається день поліцейського охорони, а також розповів про ті якості, якими повинен володіти кожен захисник порядку.

- Здається, що робота поліцейського сповнена захоплюючих пригод і подій, але вона складна і відповідальна. Поліцейський повинен бути професіоналом, а для цього потрібна щоденна підготовка, як фізична так і теоретична. Професійна етика, знання законів, вміння захистити себе та інших - це ті навики, над освоєнням яких захисники порядку працюють щодня, - розповідає поліцейський охорони.

Діти отримали нагоду почути цікаві історії з життя поліцейських, побачити спецатомобіль, а також приміряти спецзасоби поліцейських охорони. Опісля школярів чекала екскурсія в музеї Національної поліції в Закарпатті. Діти побачили однострої, засоби захисту, зброю. Чимало запитань було і біля експозиції Управління поліції охорони, де розміщені сучасні засоби охоронної сигналізації, повідомляє
Управління поліції охорони в Закарпатській області.

{g}

Окрім спорядження правоохоронців від минулого до сьогодення відвідувачі мали нагоду побачити і нещодавно створений куточок АТО: предмети побуту, форма, маскувальна сітка правоохоронців, які несли службу в АТО.

На завершення заходу поліцейські охорони вручили учням символічний подарунок, а саме рамку зі спільним фото, з дня екскурсії. Після чого діти подякували правоохоронцям, а багато хто навіть пообіцяв в майбутньому стати поліцейським охорони.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp