Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець врятував містян від вогню (ФОТО)

26 травня 2016 р., 13:48

Небайдуже серце рятує.

Домогла пляшка води...

Вчора, 25 травня, о 12.06 зі сміттєвої урни, яка встановлена на початку пішохідного мосту з боку Театральної в Ужгороді, клубився густий дим зі специфічним запахом. Перехожі байдуже проходили мимо. Я зупинилась, аби вийняти з сумки півлітрову пляшку питної води, яку зазвичай маю при собі. Подумала: а чи вистачить? У цю мить з кафе вийшла молода дівчина з півторашкою води і дала її високому молодому чоловікові. Він і локалізував загоряння сміття в урні, тим самим врятував її від знищення вогнем, а околицю – від смороду. Хлопця, який зробив хорошу справу, сфотографувала.

Отож, ужгородці, впізнавши добродійника, зможете сказати йому слова вдячності. А також дівчині, яка принесла воду. Не іронізую, бо ж молоді люди зробили справді добре діло.

Не розумію людей, які не цінують те, що зроблено для їхнього блага. Невже важко загасити недопалок, тим паче, що на урнах є місце для гасіння недопалків цигарок?!

Торік у грудні в місцях найбільш жвавого потоку людей: на зупинках маршруток, біля пішохідних переходів, світлофорів, де люди зупиняються і чекають, в обласному центрі встановили 150 нових, європейського зразка, сміттєвих урн, конструкція яких передбачає захист від вандалів. Сині 50-літрові баки прикріплені до стовпів чи стінових поверхонь, їх важко перекинути. На жаль, завжди з’явиться на орбіті той хтось, що здатен понівечити майно громади.

Тетяна Грицищук, фото автора

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp