Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Учасники АТО отримають 24 земельні ділянки

31 травня 2016 р., 12:10

Так вирішили на сесії міської ради

Депутати засідали сьогодні, 31 травня.

Площа ділянок становить від 06 до 1 га.Розглянувши клопотання юридичних та заяви фізичних осіб та враховуючи генеральний план забудови міста Ужгород депутати на третій сесії міської ради вирішили надати учасникам бойових дій земельні ділянки.

Наразі 15 учасникам бойових дій (в тому числі учасникам АТО) надали дозвіл на підготовку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею їх у власність. Площа ділянок становить від 06 до 1 га. Вони будуть надані для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Дев’ятьом учасникам бойових дій та їх родинам затвердили проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передали їх їм у власність.

Нагадаємо, сьогодні сесія міської ради в Ужгороді розпочалась зі скандалу та мітингу. Окрім цього, активісти намагалися зірвати роботу депутатів.

Голос Карпат

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp