Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "Корони" таки нема законного права на будівництво (ДОКУМЕНТ)

3 червня 2016 р., 16:40

Як то кажуть, на шляху до мети всі способи хороші.

А нещодавно йшлося про те, що все законно.

 Будь-яких законних документів на початок робіт з реставрації, реконструкції, а тим більше – руйнування пам'ятки архітектури місцевого значення "Корона" немає.Про це йдеться у відповіді Управління Державно-архітектурної інспекції в Закарпатській області за підписом його начальника Володимира Цеха на запит громадського правозахисника Наталії Майстренко, що її ексклюзивно отримала редакція Закарпаття онлайн.

"Відповідно до даних єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт... відомості щодо початку виконання підготовчих робіт або будівельних робіт за адресою пл. Театральна, 7, м.Ужгород, Закарпатської області, відсутні".

Тим часом, як йдеться у відповіді ДАБІ, перевіркою за вказаною адресою "виявлено ознаки виконання робіт". При цьому, скаржаться в контролюючій організації, "доступ до будівельного майданчика обмежений, відповідальні особи відсутні".

Що дивно, в ДАБІ просять активістів допомогти з'ясувати "суб'єктів містобудування, які будують об'єкт", хоча інформація про них є у відкритому доступі та відповідних державних реєстрах.

Як інформується, "Управлінням ДАБІ у Закарпатській області надіслано лист до Ужгородської міської ради та Головного управління Національної поліції з метою встановлення відомостей щодо суб'єкта містобудування".





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp