Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що цікавить рахівських платників податків?

23 травня 2014 р., 16:41

Про це дізнались під приймання дзвінків по "гарячій лінії".

Новації, які відбулись у сфері оподаткування, особливості сплати податків приватними підприємцями та порядок оподаткування доходів фізичних осіб стали основними темами «гарячої лінії», що відбулась 19 травня із заступником начальника ДПІ у Рахівському районі Тетяною Папаригою.

Під час спілкування з мешканцями району Тетяна Іванівна відповіла на запитання щодо «антикризових змін», внесених до податкового законодавства Законом України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні». Проінформувала про заходи, які проводять податківці з метою контролю за дотриманням підприємствами вимог чинного законодавства при оформленні трудових відносин та виплати заробітної плати з обов’язковою сплатою податку на доходи фізичних осіб.

Чимало питань стосувалось оподаткування доходів громадян, отриманих у вигляді додаткового блага, спадщини, продажу майна.

Усі, хто зателефонував на «гарячу лінію», отримали вичерпні відповіді на питання, що їх цікавили.
За матеріалами ДПІ у Рахівському районіГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp