Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

І знову контрабанда (Фото)

11 червня 2016 р., 09:58

Цього разу у паливному баку

А потім кури сигарети зі смаком бензину...

Учора ввечері прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці завадили черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

{g}

Так, через міжнародний пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України смугою руху «зелений коридор» прямував легковий автомобіль «Фольксваген» під керуванням громадянина України. Виходячи з оцінки ризиків, в ході перевірки автомобіля у прикордонного наряду виникли підозри, щодо можливого переміщення в даному транспортному засобі заборонених предметів та матеріалів. Відтак, правоохоронці прийняли рішення про проведення спільного прикордонно-митного поглибленого огляду даного авто. І як результат, у паливному баку транспортного засобу охоронці кордону виявили 400 пачок прихованих тютюнових виробів, повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Усі виявлені сигарети вилучено встановленим порядком та оцінено на суму понад 5 тис. гривень. Разом з тим правоохоронці вилучили і автомобіль правопорушника, який оцінили на суму близько 37 тис. гривень.











Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp