Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура домоглась повернення державі 400 тисяч

23 травня 2014 р., 18:39

Цю суму заборгувало сільськогосподарське товариство Закарпаття.

За втручання прокуратури Господарським судом задоволено позов щодо стягнення з сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «КІММ» на користь ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» майже 400 тис. грн.

Відділом представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури області здійснено вступ у розгляд господарської справи в інтересах ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» про стягнення на користь державного підприємства майже 400 тис. грн.

Встановлено, що між ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» та сільськогосподарським товариством з обмеженою відповідальністю «КІММ» у березні минулого року було укладено договір про поставку зерна майбутнього врожаю. Відтак, державне підприємство перерахувало постачальнику кошти в розмірі 245 тис. грн. за поставку зерна. Однак, товар сільськогосподарське товариство так і не поставило та кошти не повернуло. Внаслідок вказаних дій перед державним підприємством виникла заборгованість у розмірі близько 400 тис. грн., із врахуванням відсотків за користування грошовими коштами та штрафних санкцій.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp