Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-очільник Рахівської РДА заплатить 43 тисячі, які були виплачені працівниці за незаконне звільнення

14 червня 2016 р., 12:36

Так вирішив суд.

За те, що пішов попри закон...

Апеляційним судом Закарпатської області задоволено апеляційну скаргу у справі за позовом прокурора Рахівського району в інтересах держави про стягнення з колишнього голови Рахівської районної державної адміністрації, в порядку регресу, коштів у сумі 43 тис.грн. за час вимушеного прогулу внаслідок незаконного звільнення з роботи працівника апарату райдержадміністрації.



Як повідомили в Тячівській місцевій прокуратурі, рішеннями судів, що набрали законної сили, встановлено, що розпорядженням вже колишнього голови райдержадміністрації працівниця апарату була незаконно звільнена з роботи, через що за рахунок бюджетних коштів їй було виплачено за час вимушеного прогулу 43 тис. грн.Прокурор Рахівського району звернувся до суду з позовом в інтересах держави про стягнення цих коштів з колишнього чиновника в порядку регресу, однак, рішенням Рахівського районного суду від 20 жовтня 2015 року у задоволенні позову було відмовлено.Проте, за апеляційною скаргою прокуратури області вже Апеляційним судом області вказане незаконне рішення суду першої інстанції скасовано, а позов прокурора задоволено у повному обсязі.Відтак, з колишнього голови Рахівської РДА, який незаконно звільнив жінку, буде стягнуто всю суму виплаченого за вимушений прогул працівниці.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp