Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гурт BEISSOUL& EINIUS відповість на запитання журналістів

14 червня 2016 р., 13:12

Вже сьогодні о 17:00

А виступить завтра з Іваном Дорном.

Сьогодні, 14 червня, о 17.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція музикантів Beissoul & Einius - електронного дуету з Литви, який який підкорив слухачів своїми перформансами і незвичайним звучанням. Beissoul & Einius виступатиме завтра, 15 червня разом з Іваном Дорном на концерті в Ужгородському замку.

Харизма і пластика фронтмена з дивним неземним голосом, музика, сплетена з витончених текстур і хвилюючих вібрацій, тасюрреалістичні костюми відразу зробили їх виступи в нашій країні феноменом. Експерименти зі звуками, танцями, фешн і містикою цього дуету ексцентричного соул-співака і комп’ютерного алхіміка настільки спокусливі і непередбачувані, що земля пливе з-під ніг!

Говорять, так звучить музика майбутнього. L’Officiel LT визнає їх іконами стилю, премія М.А.М.А. – електронним гуртом номер №1 в Литві, а пісню українською мовою «Як ти й сказав» в Україні голосно зустрічає і співає хором кожен зал і кожне музичне серце. Реліз нового альбому Beissoul & Einius «A Secret Contract» відбудеться восени 2016 року. Але виступи на головних сценах великих фестивалів з прем’єрами пісень і образів привідкриють завісу нової програми вже цього літа.


Учасники прес-конференції отримають акредитацію на концерт.



Засідання відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 17.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ.

Область вкладених файлів


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp