Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інтерв’ю, яке здатне врятувати життя

16 червня 2016 р., 10:49

Ужгородський журналіст закликає купити інтерв’ю заради Євгенії Напуди

Аби допомогти вижити.

Як ми вже повідомляли, нещодавно співробітники Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф.Потушняка звернулися до земляків із проханням про допомогу – їх колезі, чарівній Євгенії Напуді, необхідні кошти на операцію.

Багато закарпатців вже відгукнулися і в міру сил надали допомогу. Не можемо залишитися осторонь і ми, тому вирішили оголосити благодійну акцію: журналіст сайту korzonews.info Костянтин Черкай пропонує всім бажаючим… купити інтерв’ю.,

– Свого часу відомий закарпатський журналіст Євген Морозов вчив мене: «Хороше, цікаве інтерв’ю можна зробити з кожною людиною. Кожен з нас – цілий світ, який інколи прихований від інших маскою, завісою, стіною. Зуміти його розкрити – іноді важке, але дуже цікаве завдання для журналіста, та якщо впораєшся, то такий матеріал стане «цвяхом» будь-якого номера газети».

Я близько до серця прийняв біду Євгенії, оскільки ми неодноразово перетиналися по роботі, і її доброзичливість, відкритість, активність не могли не зачарувати. Я впевнений, що все буде добре, і ми неодмінно співпрацюватимемо в майбутньому.

Часто обивателі звинувачують моїх колег у продажності: мовляв, для того, щоб про тебе добре написали – журналістам потрібно заплатити. Переконувати в зворотному втомливо і деколи марно: нехай про це скажуть герої моїх матеріалів. Але цього разу для того, щоб надати максимально можливу підтримку Євгенії Напуді, я особисто готовий на час стати «продажним». Тому я пропоную всім бажаючим: купіть«Інтерв’ю для Євгенії». Умови прості: ми зустрічаємося в редакції або де-небудь за чашкою кави, спілкуємося на будь-які теми – і в результаті з’являється цікаве, я сподіваюся, інтерв’ю, -пише "Корзо ньюз".

А отримані від такої «продажності» гроші ми разом направимо на лікування хорошої людини.

Матеріал буде опублікований на сайті korzonews.info, однак якщо він зацікавить будь-яке інше видання, то я із задоволенням дозволю передрук за гонорар, який також буде спрямований на картку Євгенії Напуди.

Контакти:

E-mail: k.cherkay@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/konstantin.cherkay

Телефон:

Ще раз нагадуємо: допомогти Євгенії ви можете, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 5168757285903508, отримувач – Напуда Євгенія Юріївна.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp