Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді патрульні порушили правила дорожнього руху, але врятували життя людини

15 липня 2016 р., 10:30

У Патрульній поліції Ужгорода та Мукачева повідомили, чому поліцейські порушили ПДР

Нещодавно в мережі інтернет з’явилась інформація з фото, на якому видно, як екіпаж ужгородських патрульних зупинив службовий автомобіль з порушенням ПДР.

В коментарях, зокрема, зазначають, що полісмени припаркували автівку на тротуарі, залишивши менше 2-х метрів для проходу громадян, як того вимагають правила.

Відділ моніторингу провів службову перевірку за цим фактом. Повідомляємо, що 11 липня близько 1-ї години дня екіпаж патрульних рухався вулицею Собранецькою. Несподівано, до автівки підбіг чоловік та повідомив, що на тротуарі знаходиться людина, якій погано. За словами перехожого, невідомий потребував негайної допомоги, не міг розмовляти, мав проблеми з диханням. Патрульні миттєво кинулися на допомогу, адже життя людини є найбільшою соціальною цінністю, саме тому водій службого «Пріусу» зупинив його з порушенням, як найближче до місця події, а саме на тротуарі.

Завдяки небайдужому перехожому та патрульним поліцейським, на момент приїзду медиків, яких вони викликали, життю чоловіка вже нічого не загрожувало. Допомігши громадянину, автівку одразу прибрали.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp