Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міський голова Ужгорода побував на підсумках навчального року

18 червня 2016 р., 11:20

Звітували про роботу освітяни

Як працювалося протягом року.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні взяв участь у засіданні колегії міського управління освіти за підсумками навчального року, який щойно закінчився.

Працівники управління та керівники шкіл розглядали підсумки моніторингу знань учнів випускних, 11-х класів, роботу психологічної служби освітніх закладів, підбивали результати шкільної профорієнтаційної роботи, вирішували чимало поточних робочих питань, зокрема, щодо нових редакцій статутів навчальних закладів тощо.

    

Богдан Андріїв насамперед привітав педагогів із завершенням ще одного навчального року, побажав хорошого літнього відпочинку. Також ознайомив зі своїм розпорядженням, яке підписав учора, 16 червня, (№ 228), яким заборонено збір коштів із батьків учнів шкіл та садочків Ужгорода на поточний ремонт і утримання. Розпорядження передбачає і звітування керівників закладів освіти перед радами загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів та перед громадськістю про використання коштів, що надійшли в заклади.

Богдан Євстафійович наголосив, що за підсумками виконання бюджету протягом першого півріччя додатково виділятимуть кошти і для потреб освітянських закладів.

Міський голова попросив також привести до ладу території шкіл та садочків, озеленити їх, звернув увагу керівників, щоб восени висадили саджанці дерев, кущів, які може надати "УжАгромікс" чи інші підприємства.

Протягом літа Богдан Андріїв, а також заступники міського голови планують побувати в кожному освітянському закладі, щоб з'ясувати докладніше потреби і можливості кожної школи та дитсадка.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp