Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні на Закарпаття привезуть тіло загиблого Героя

22 червня 2016 р., 14:50

Чоловік загинув на Сході.

Герої не вмирають!


Знову Закарпаття, Ужгород, 53 ОМБР і Україна втратили на Донецькому фронті ще одного свого героїчного сина-захисника, 31-річного земляка, Василя Варгу.Василь Васильович Варга, 1984 р.н., закарпатський боєць 53-ї ОМБр, загинув напередодні в зоні АТО, поблизу Донецька, внаслідок мінометного обстрілу російськими бойовиками, виконуючи бойові задачі із захисту територіальної цілісності та суверенітету України.Сьогодні, 22.06.2016 р. о 15:20, родичі, ужгородці, бойові побратими, волонтери та громадськість зустрінуть тіло закарпатського Героя на в'їзді в м. Ужгород зі сторони с. Барвінок (траса Київ-Чоп). 

Всі, хто бажає зустріти та віддати дань пошани Герою, але без власного транспорту, хай підходять до Ужгородського воєнкомату на вул. Бородіна, 22 (район "П'яного базару"), де за сприяння ужгородського комісара Миколи Журавльова та Голови спілки УБД в АТО ГО"Побратими України м. Ужгород" Микола Марчишак, вас буде очікувати безкоштовний автобус.Вічна світла пам'ять і слава полеглому Герою!ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВМИРАЮТЬ ВОРОГИ!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp