Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівці готові надати прихисток кримчанам

5 березня 2014 р., 17:43

Власник готельного комплексу "Чорна гора" готовий у разі потреби надати для кримчан увесь комплекс

У зв’язку з нагнітанням  ситуації в  Криму та стягуванням військ і бронетехніки по всьому периметру українсько-російського кордону, в.о. голови Виноградівської  райдержадміністрації Михайло Русанюк провів екстрену нараду, в якій взяли участь керівники підрозділів РДА, представники міської ради, бізнесу, зокрема, власники готельних комплексів і туристичних садиб. За інформацією очільника району, за минулі вихідні з Виноградівщини збільшився потік громадян до Угорщини. Люди виїжджають до своїх родичів і в  справах до сусідньої країни, аби перебути там теперішній неспокій у державі. 
 
Разом із тим слід розуміти, що навіть при найгіршому розвитку подій найбільшій небезпеці будуть піддані мешканці Кримського півострова, Одеської, Миколаївської та деяких інших областей.

Тому до Виноградівської адміністрації вже зараз звертаються підприємці і просто громадяни, які готові на період можливого військового конфлікту прийняти у себе жителів заполоненого російськими вояками регіону. За прикладом мера Львова підприємець Юрій Довбак  виявив готовність у разі потреби надати для кримчан увесь свій готельний комплекс «Чорна гора». Артур Івашко пропонує дачний будинок, де можна прихистити до 20 осіб.

Утім, долучитися до благородної справи можуть і прості громадяни, запропонувавши для співвітчизників з півдня хто кімнату, хто літню кухню тощо. У районній адміністрації працює гаряча лінія за тел. 2-65-50, де приймаються всі пропозиції від громадян міста й району про можливість розміщення жителів південного регіону України.

Як повідомив Михайло Русанюк, Виноградівською РДА також направлено звернення до адміністрації побратимного Белгродського району Белгородської області з проханням вжити всіх  заходів для відвернення кровопролиття. Як відомо, саме в Белгородському районі є два населені пункти Ясні Зорі І Чудноє, які ще в 1967 році були збудовані виноградівцями.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp