Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зустріч ветеранів - можливість згадати минуле та побачити майбутнє податкової служби

3 липня 2016 р., 19:37

Ветерани податкової служби зустрілись на свято

В Мукачеві відбулась святкова зустріч ветеранів податкової служби України в Закарпатській області.

– Створення податкової системи було актуальним з перших днів незалежності України. Проте перші кроки у цьому напрямі було зроблено ще в 1990 році: податкову службу утворено згідно з постановою Ради Міністрів України від 12 квітня 1990 року. За весь цей час пройшов великий калейдоскоп змін, тому що мінялися керівники, податкові системи. Через 15 років, а саме, 24 жовтня 2005 року указом Президента встановлено, що День працівника державної податкової служби України необхідно відзначати щорічно 2 липня. Як виявилось, це був не останній указ про відзначення професійного свята, адже з новим реформуванням податкової служби, створенням Міністерства доходів і зборів України, а потім і Державної фіскальної служби встановлено, що професійне свято – День працівника податкової та митної справи України відзначається щорічно 18 березня. Однак, в наших трудових книжках зафіксовано, що ми розпочали працювати в податковій службі 1 липня тому з повним правом можемо відзначати наше професійне свято у ці дні, – зазначила під час свого вступного слова Марта Волощук – Голова ради Місцевого осередку ветеранів податкової служби.

– Сьогодні, я хочу вас привітати з Днем працівника державної податкової служби України та подякувати за плідну співпрацю у справі формування податкової культури, виховання грамотного та сумлінного платника податків, підвищення авторитету, підтримку іміджу податкової служби, – з такими словами до присутніх ветеранів звернувся Степан Кіяк – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Загалом під час зустрічі лунало чимало привітань та теплих слів на адресу ветеранів, які почули слова вдячності за самовіддану працю в податкових органах, за виховання тих висококваліфікованих, досвідчених фахівців, які сьогодні працюють у податкових, фіскальних, органах.

{g}

Особливим гостем святкової зустрічі став письменник – Мирослав Дочинець. Він привітав присутніх та зазначив, що письменники та податківці в якійсь мірі є колегами. За його словами, податківці забезпечують надходження до бюджетів, так би мовити, матеріальних благ, а письменники забезпечують надходження духовних благ до суспільства.

Варто зазначити, що перед урочистостями ветерани відвідали Мукачівський Красногорський чоловічий монастир де взяли участь у молитві та приклонились до ікони Богородиці «Всіх Скорботних радість», яка є чудотворною.

ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp