Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як рятувальники біді запобігали

4 липня 2016 р., 19:00

Попереджаючи закарпатців прл лихо

З водою і вогнем.

 

На цих вихідних у Воловецькому районі працівники ДСНС провели роз’яснювальну роботу з місцевим населенням, спрямовану на запобігання пожежам в екосистемах. Як відомо, у липні місяці в гірських районах починаються сінокоси. Часто земельні ділянки знаходяться поблизу лісових масивів та на полонинах. Як наслідок, банальна людська необачність під час поводження з вогнем здатна призвести до пожежі з катастрофічними наслідками для екосистем краю. Щоб запобігти лиху, рятувальники звертали увагу громадян на необхідність дотримання правил пожежної безпеки вдома й поблизу лісових масивів, а також під час відпочинку на природі. Для кращого засвоювання отриманої інформації громадянам вручалися листівки та пам’ятки з відповідною тематикою.

До відповідної профілактичної роботи долучилися й міжгірські рятувальники. Вони провели рейд по дотриманню правил безпечної поведінки під час перебування поблизу водойм. Станом на 3 липня у закарпатській області жертвами водойм стало 16 закарпатців, серед яких четверо - це діти.

Працівники ДСНС підходили до кожного відпочивальника, й знайомили зі статистикою загибелі людей на воді. Також роз’яснювали правила поведінки під час купання та роздавали відповідні матеріали профілактичного характеру.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp