Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти з Мукачівщини поїхали відпочивати на море

5 липня 2016 р., 20:37

Діток прийме оздоровчий заклад "Альбатрос"

На оздоровлення та відпочинок до моря вирушили діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування Мукачівського району. В розрізі першої зміни на відпочинок поїхали 40 дітей. Дітлахи оздоровляться та відпочинуть за кошт районного бюджету. Перед формуванням групи до посадки на потяг, з дітками та їх опікунами зустрівся голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай.

Очільник району побажав дітям хорошого та активного відпочинку на морі, який принесе нові сили для успішного навчання та зміцнить здоров’я. Також керівник району закликав дітлахів бути обачними та добре поводитися. Адже кожен день відпочину дітей – це хвилювання дорослих.

Начальник відділу молоді та спорту Управління освіти молоді та спорту адміністрації Олександр Корж проінформував присутніх про порядок відправки групи дітей та перевірив наявність необхідних документів.

Юних мешканців Мукачівщини вже чекає дитячий оздоровчий заклад «Альбатрос», а супроводжують дітлахів співробітники відділу молоді та спорту Управління освіти молоді та спорту адміністрації, які залишили номери телефонів опікунам дітей, які можуть телефонувати у разі виникнення питань.

Вікова категорія дітей, які мають можливість безкоштовного оздоровлення складає від 7 до 16 років, і зворушливим був випадок, коли маленький хлопчик, троє братів якого їдуть до моря, з сльозами звернувся до голови Мукачівського району Сергія Гайдая. Керівник району запевнив хлопчика, що наступного року він також поїде зі своїми братами на відпочинок до моря, а поки йому необхідно трохи підрости.

На оздоровлення та відпочинку у складі групи поїхали також вихованці Чинадіївського дитячого будинку. Своїх підопічних проводжала директор закладу Світлана Софілканич.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp