Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головні митники Закарпаття поділились своєю кров’ю (ФОТО)

26 травня 2014 р., 17:35

А протягом тижня кров також здадуть 60 % працівників Чопської митниці Міндоходів.

Донорство крові – добровільний вибір і дія людини. Однак, сьогодні громадянський обов’язок кожного свідомого українця, який вболіває за Україну та за ті події, які відбуваються на Сході – допомагати тим, що в його силах. Ми сьогодні, – розповідає Ігор Павлович Стрічик – в.о. начальника Чопської митниці Міндоходів, разом з Віктором Івановичем Іванусом – т.в.о. першого заступника начальника Чопської митниці Міндоходів здаємо кров поки що удвох, однак, протягом цього тижня, відсотків 60 працівників Чопської митниці Міндоходів також долучаться до цієї акції.



– Кров здаю не вперше. Здавав її і в студентські роки, і в армії, а також неодноразово на роботі в митниці. Своїм прикладом хотів би привернути увагу до такої доброї справи не тільки працівників митниці, а й усіх, хто пройшов відповідне медичне обстеження, і в кого немає протипоказань, – відзначає в.о керівника митниці.

Сьогодні Ігор Павлович та Віктор Іванович здали по 450 мл. крові. Тож, працівники Закарпатської обласної станції переливання крові можуть використати її як, безпосередньо, для лікування, так і виготовлення відповідних лікарських препаратів. Головне, що люди, які віддають частку себе на благо одужання, а інколи й спасіння життя та здоров’я людей – свідомі громадяни своєї держави, – підкреслюють у відомстві.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp