Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рекреаційні пункти на Великоберезнянщині - крок до цивілізованого відпочинку на природі

9 липня 2016 р., 19:18

Та чи берегтимуть їх туристи?

У лісових угіддях Жорнавського лісництва в урочищі Ділок лісівники зробили капітальний ремонт рекреаційного пункту для відпочиваючих. А саме: зробили альтанку, очистили територію лісового фонду й криницю від сміття, встановили новенький стіл із лавицями та смітник, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

«Рекреаційний пункт в мальовничому місці в урочищі Ділок, став улюбленим місцем відпочинку не тільки місцевих жителів, адже сюди їдуть відпочивальники з усього району. Особливо людно тут у вихідні дні, - розповідає лісничий Жорнавського лісництва Юрій Гачкайло, - попри чималу площу рекреаційної ділянки, ми плануємо не зупинятися на досягнутому й доповнювати її новими об'єктами. До того ж, відпочиваючих тут вдосталь не лише влітку - і навесні, а й восени, і навіть взимку це місце приваблює любителів відпочинку на природі своєю неповторною красою».

«Лісівникам приємно слухати позитивні відгуки і слова подяки від відвідувачів за затишок і зручності. Ми стараємося аби нашим гостям було приємно знаходитися в лісі Але лісівників занадто дошкуляє сміття, яке цілими купами залишають після себе туристи. Не допомагають ні сміттєзбірники, ні контейнери - щодня лісова охорона відправляється на прибирання території рекреаційного пункту. Лісівники на кожному кроці звертаються з проханням не смітити в лісі. Чи почують його коли-небудь гості?», - резюмувала керівник ДП «Великоберезнянське ЛГ» Ольга Олень.



Фестиваль 09.07.2016 21:40 IP: 137.56.8.176
Скільки Гачкайло лісу накрав і намутив, то міг би цілу сотню рекреаційних пунктів зробити

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp