Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Великому Березному засяяла новорічна красуня (ФОТО)

25 грудня 2016 р., 10:02

Від активістів

Свято наближається.

Вперше у Великому Березному засяяли дві новорічні ялинки : одна – від районної влади, інша – вибрана і вбрана святково ініціативними громадянами. Різниця тільки в тім, що керівники району традиційно встановлюють на центральній площі зрубану лісову красуню. А більшість березнян вважають ,що недоцільно кожного року вирубувати і привозити новорічне дерево на кілька тижнів свят , адже у центрі селища ростуть більше десятка чудових ялинок. Громада ініціювала і організувала «засвічення » справжньої селищної ялинки на зимові свята .

За три дні активістами було організовано добровільний збір ялинкових прикрас та коштів для прикрашання .На все було витрачено біля 6000 грн. Спасибі всім, хто відгукнувся і прийняв участь у цій короткотривалій акції.

Сьогодні ялинка у центрі селища , яка зростає тут не один рік і сягає більше 13 метрів, святково вбрана, прикрашена дощиками та гірляндами синього і жовтого кольорів , «засвітилася» у темряві під радісні вигуки дітвори.

Діти , як завжди, чекають свята. Вони із задоволенням водили хороводи, співали і розповідали вірші про зиму, отримували солодощі. Усіх присутніх активісти пригостили цукерками і подякували за підтримку.

Світи, березнянська ялинко , і радуй громаду своїм святковим вбранням!

Активісти щиро вдячні за підтримку та допомогу :

Тимочко Тетяні, Лупею Миколі,Ковалю Михайлу,Планчаку Івану, Микитичу Івану,Сегеда Василю,Балушаку Михайлу, Бігарю Геннадію, Соханич Марині, Керецман Мирославі, Цибику Володимиру, ЦибикуОлександру, Гопко Любомиру, Цибик Діані ,Цибик Каріні, Лабанич Сніжані, Герзаничу Володимиру, Погоріляку Івану, Близнець Валентині,Соляк Галині,Мартин Ганні, Касичу Євгенію ,Пеняку Івану, Ріпичу Ярославу, Олександру Касичу, Герзаничу Олександру, Герзанич Оксані, Калужній Віталії, Балушак Вікторії, Павловій Оксані, Дацюку Віталію, Поповичу Юрію,Чурей Тетяні, Канюку Івану,Гулею Юрію та іншим березнянам.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp