Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники Карпат зібрались у Румунії (Фото)

15 липня 2016 р., 17:25

З’їзд лісівників з нагоди 150-річчя народження заслуєеного колеги Альберта Бедо

Нещодавно в Румунії, в місті Брашов, відбувся 147-й з'їзд Угорської Асоціації лісівників. У ньому взяли участь представники лісової галузі та авторитетні вчені зі всього Карпатського регіону. А саме з Угорщини, Словаччини, Румунії, Словенії, Чехії, Хорватії, тощо. Загалом зібралося понад 1000 делегатів. Україну на достойному рівні представив директор ДП «Виноградівське ЛГ» Василь Агій. Серед почесних гостей – Президент Угорщини Янош Адлер й Віце-прем'єр-міністр Угорщини Жолт Шем’єн, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Захід приурочений до 150-річчя від народження заслуженого лісівника, секретаря Асоціації лісівників Угорщини Альберта Бедо. Тож цю подію можна назвати історичною.

Під час візиту румунські колеги показали весь комплекс лісогосподарської діяльності Трансільванії, музей та факультет лісництва в Брашові.

На порядку З'їзду – обмін досвідом, обговорення питань сталого управління лісами, звітні доповіді, організаційні питання, прийняття постанов З'їзду. З'їзд повинен був об'єднати сили лісівників, відродити славні традиції та авторитет працівників лісової галузі.

У рамках заходу говорили учасники делегації про поліпшення умов ведення лісового господарства, боротьбу з незаконними рубками, посилення контролю за лісовими угіддями, пошук шляхів сприяння розвитку туризму та рекреації в лісах; удосконалення лісової інфраструктури та приділення уваги залучення до лісівництва шкільної молоді.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp