Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Мукачівського прикордонного загону прибуло підкріплення (Фото)

15 липня 2016 р., 20:12

Для боротьби з нелегальними мігрантами та контрабандистами

Мобільні резерви направили до декількох прикордонних загонів України.

Зважаючи на активізацію протиправної діяльності пов’язаної з незаконним переміщенням через державний кордон тютюнових виробів, а останнім часом ще й переправленням через кордон нелегальних мігрантів, Держприкордонслужбою вживаються ряд заходів щодо нарощування сил та засобів у боротьбі з цими негативними явищами.

В рамках стабілізації обстановки та посилення заходів по виявленню протиправних груп, до Мукачівського загону прибули резерви прикордонного відомства, які посилять найбільш вразливі ділянки кордону. Дані мобільні групи забезпечені технікою високої прохідності та найсучаснішими спец приладами, які дозволяють ефективно виконувати задачі по боротьбі з протиправною діяльністю на кордоні.

{g}

Заходи по протидії незаконній міграції, а також незаконному переміщенню через кордон тютюнових виробів проводитимуться у тісній взаємодії з прикордонниками Угорщини та Румунії, повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Проведення подібних спільних заходів сприятиме підвищенню ефективності боротьби з протиправними проявами на кордоніта наближенню нашої країни до Європейських стандартів охорони кордону/

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp