Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розшукали вкрадену "трійку"

27 травня 2014 р., 15:14

Державна охорона оперативно відреагувала і розшукала авто.

Вночі в м.Ужгород було викрадено «Жигулі» третьої моделі. Власник залишив машину на ніч біля дому, а вранці її там не виявив. Потерпілий звернувся за допомогою в міліцію. Міліціонери ж не втрачали часу і негайно розіслали орієнтування на зниклий автомобіль. 

Один із нарядів групи затримання ДСО, повертаючись з об’єкта, на якому спрацювала сигналізація, виявив при дорозі автомобіль тої ж марки та моделі, як той, що знаходився у розшуку. Не зволікаючи, працівники міліції вирішили перевірити авто. Як виявилося – це воно й було. 

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Ужгородського МВ УМВС. Власник «трійки», якого одразу ж повідомили про знахідку, прибувши на місце, подякував міліціонерам та зізнався, що трохи здивований, адже зазвичай знайти викрадений автомобіль майже неможливо… 

Правоохоронці у свою чергу нагадують громадянам, що обладнання автомобіля охоронною системою, як мінімум, завдає складнощів злодію. Тож сигналізація – ваша інвестиція в охорону автомобіля. 
Ернест Завадський УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp