Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині школярам нагадали про дорожню безпеку (ФОТО)

28 травня 2014 р., 09:37

Учні акктивно брали участь у бесіді з ДАІвцями

  

Днями інспектор ВДАІ по обслуговуванню Іршавського району майор міліції Михайло Пушкаш перед початком літніх канікул провів профілактичну бесіду з учнями Ільницької ЗОШ 1-3ступенів. 

Нагадав дітям правила дорожнього руху, адже під час літніх канікул зростає кількість дітей, які попадають у дорожньо-транспортні пригоди. Михайло Пушкаш розповів дітям про необхідність дотримання правил дорожнього руху, нехтування якими призводить до трагічних наслідків. Нещодавно у с.Білки неповнолітній, керуючи мопедом, не впорався з керуванням і допустив наїзд на 7-річну дівчинку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди дівчинка потрапила до лікарні. 

За цимм фактом триває перевірка. З цього приводу було багато запитань учнів до працівника Державтоінспекції, адже серед них були любителі кататись на велосипеді. У відповідь учні почули, що кататися на велосипеді вулицями та дорогами дозволяється тільки тим, кому виповнилось 14 років. Забороняється випускати з рук кермо, чіплятись за автомобілі, що рухаються, перевозити пасажирів на велосипеді, який не обладнаний для цього. 

Дітям можна кататись на велосипеді на спеціальних майданчиках, стадіонах, парках та інших безпечних місцях. Крім, цього державтоінспектор розповів, як потрібно переходити дорогу, що чекати транспорт потрібно на тротуарі та посадкових майданчиках, а якщо їх немає, то на узбіччі. - Такі заходи за участю автоінспекторів відіграють важливу роль, - каже майор міліції Михайло Пушкаш, - бо дають змогу формувати в школярів навики безпечної поведінки на дорозі з дитинства, а в подальшому вони будуть добре розуміти, до яких наслідків може призвести порушення Правил дорожнього руху.
 Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp