Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді патрульні затримали порушників громадського спокою

27 липня 2016 р., 13:19

А шукали нетверезого водія

26 липня о 21:30 мукачівські патрульні отримали анонімне звернення. В повідомленні йшлося про те, що вулицею Пушкіна їздить нетверезий водій.

За лічені хвилини полісмени прибули на адресу виклику. На місці патрульні не виявили жодних порушень ПДР або підозрілих водіїв, натомість побачили двох осіб, які вчиняли сварку біля одного з місцевих закладів.

Чоловік і жінка голосно лаялись посеред вулиці, порушуючи громадський порядок та спокій, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Патрульні спробували заспокоїти нетверезу пару, однак громадяни на зауваження патрульних не реагували, на співпрацю не йшли та відмовлялись припинити правопорушення.

Через декілька хвилин після розмов з патрульними жінка почала чинити опір працівникам поліції та врешті решт спробувала втекти.

Полісмени не дали порушникам покинути місце події. Їх затримали та доставили у Мукачівський відділ поліції.

На чоловіка і жінку патрульні склали адімінпротоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі поліцейського.

Міру покарання для порушників порядку встановить суд.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp