Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські віськові співпрацюватимуть з юристами

30 липня 2016 р., 19:52

Військові знайшли надійну підтримку

Відповідний Меморандум про партнерство і консолідацію спільних зусиль в Ужгороді підписали тимчасовий виконувач обов’язків військкома обласного військового комісаріату Петро Марко та голова громадської організації “Закарпатська громада” Борис Кондратюк.

Документ передбачає об’єднання зусиль військового комісаріату та волонтерів у підвищенні правової обізнаності військовослужбовців та їхніх родин. Закарпатським військовослужбовцям та членам їхніх сімей при зверненні до військового комісаріату тепер гарантуватимуть правову підтримку, представництво інтересів у судах, інших державних органах за сприяння “Закарпатської громади".

- Наші військові доволі часто потребують підтримки фахових юристів: чи то при оформленні пільг, чи при подачі документів у різні держслужби, чи при відстоюванні своїх інтересів у суді, - розповів полковник Петро Марко. - Військовий комісаріат при всьому бажанні не в змозі надавати таку підтримку тільки своїми силами. Звичайно, військовослужбовці та працівники надають роз’яснення в межах своїх повноважень, проте цього не завжди достатньо. Тепер можна сподіватись на надійнішу підтримку.

Варто зазначити, що громадська організація “Закарпатська асоціація територіальних громад” крім правозахисної діяльності серед своїх завдань також виокремлює сприяння відновленню територіальної цілісності України, подолання наслідків агресії та окупації українських земель, просвітницько-інформаційну діяльність та співпрацю із країнами Вишеградської четвірки.

- Захисники України теж потребують допомоги. І саме фахову правову та безоплатну допомогу військові можуть отримати в нашій організації, на базі якої працює Українська Гельсінська Спілка з прав людини, – зазначив юрист УГСПЛ, Юрій Опаленик.

Нагадуємо адресу громадської приймальні Української Гельсінської Спілки з прав людини в м. Ужгород: площа Кирила і Мефодія, 1, кабінет 52 (5-й поверх).

Для того, щоб потрапити на консультацію до юриста, можна зателефонувати або відвідати приймальню особисто в робочі дні, здійснивши обов’язковий попередній запис за номером телефону 066 585 14 75.

Звернутися можна також надіславши своє повідомлення на електрону пошту dopomohauzh@gmail.com.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp