Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ужгородському Ротарі-сквері весь день рятували мистецтвом (ВІДЕО)

1 серпня 2016 р., 21:34

Акція «Мистецтво, що рятує» була спрямована на допомогу у лікуванні бібліотекарки Євгенії Напуди, а також – на потреби бійців АТО.

29 липня у Ротарі-сквері було людно. Всіх згуртувало бажання допомогти у втіленні доброї справи. Не нудьгував того дня ніхто, бо на заході всі присутні мали змогу взяти участь у різноманітних розвагах. Ініціаторами проведення дійства став Рух підтримки закарпатських військових на чолі з Галиною Ярцевою.

Присутні могли взяти участь у безпрограшній лотереї, поласувати різноманітними смаколиками, послухати музику та поезію, долучитися до майстер- класів, придбати цікаві книги за вільною ціною,насолодитися виступами народних колективів, а також стати глядачами захоплюючого фаєр-шоу.

До благодійного марафону, окрім небайдужих містян, долучилися і добродії з Ротарі-клубу «Ужгород-Скала».

Паст-президент клубу Ярослав Шафарь подякував волонтерам краю за те, що вони проводять такі акції, зазначивши, що ці заходи ефективні, і, можливо, будуть корисними для тих, заради кого проводяться.

Скретар Ротарі-клубу Йосип Сасін, у свою чергу, зауважив, що перед такими, як Євгенія Напуда,яка до слова, наразі бореться з онкозахворюванням, ми – в боргу, і закликав всіх залишатися людьми.

Партнер добродіїв Галина Ярцева ж, подякувала благодійникам за небайдужість, адже вони вже вдруге роблять грошові внески заради доброї мети.
Також, за сприянням благодійників, захід відбувся саме в Ротарі-сквері.

Благодійний марафон «Мистецтво що рятує» тривав з11:00 до 23:00, даруючи присутнім яскравості, а Євгенії Напуді та бійцям АТО – щиру підтримку та вірю в те, що добро таки переможе, і щастя навколо буде більше.



Вікторія ЛисюкЧас Закарпаття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp