Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На околиці Ужгорода вирили контрабандний тунель? (Відео)

4 серпня 2016 р., 09:42

Власник обійстя нічого про нього не знає і сам викликав поліцію

Виявив його після того, як помітив неподалік невідомих осіб.

Як розповів власник земельної ділянки, на території якої і виявили знахідку, він володіє дачею з 1989 року. Жодного колодязя, шахти чи іншого подібного отвору досі не бачив. Запевнив, що ще місяць тому нічого подібного тут не було. Водночас, саме літній чоловік, власник ділянки, і повідомив правоохоронців про знахідку близько 18:00 середи, 3 серпня, зауваживши, що побачив спершу біля неї невідомих осіб.

Близько 23:30 у невідому шахту спустилися рятувальники для ретельного огляду. Вона виявилися близько 3 метрів вглиб і з звуженим продовженням убік, але туди дістатися людині неможливо. Також поруч із шахтою виявили бляху, якою цей отвір прикривався, повідомляє Мукачево.нет.

Близько 1:00 четверга, 4 серпня усі прибулі на місце подій силовики (прикордонники, поліція, СБУ, рятувальники) покинули місце знахідки, не коментуючи офіційно нічого. Ймовірно, вдень пошуки продовжаться. Також сподіваємося, завтра бодай одне з відомств, залучених до з’ясування обставин інциденту, надасть хоч якусь офіційну інформацію.

А поки дивимося відео з місця знахідки.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp