Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відзначити 4 закарпатців просять депутати

9 серпня 2016 р., 18:00

За заслуги

Аби труд був помічений.

На першому пленарному засіданні четвертої сесії облради крайові парламентарі ухвалили рішення про клопотання щодо присудження окремим закарпатцям відзнак Верховної Ради України.


Зокрема, про присудження щорічної Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування двом закарпатцям: Мелеганич Ганні Ігорівні, керівнику Закарпатської обласної громадської організації «Мегасоціум», доценту кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет», за сприяння розвитку парламентаризму та місцевого самоврядування, громадсько-політичну діяльність, досягнення значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань, а також Бабілі Святославу Ігоровичу, голові правління громадської організації «Закарпатська обласна організація «Громадянська мережа «ОПОРА», за сприяння розвитку парламентаризму та місцевого самоврядування, громадсько-політичну діяльність, досягнення значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань.

В іншому рішенні депутати просять відзначити Хміль Оксану Андріївну, вихователя дошкільного навчального закладу № 2 комбінованого типу управління освіти Ужгородської міської ради Закарпатської області, щорічною Премією Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, громадську діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток краю.

Було порушено ще одне клопотання перед Верховною Радою України - про нагородження Кіта Миколи Петровича, заступника директора по господарсько – будівельній роботі МПП «Алекс», депутата Свалявської районної ради, Почесною грамотою Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, громадсько-політичну діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток краю.



Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp