Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фото з місця пожежі в Солотвині

12 серпня 2016 р., 15:25

Надзвичайники повідомили про пожежу в курортному Солотвині

Як ми вже повідомляли, в Солотвині було чутно вибухи та вирував вогонь. Як повідомили надзвичайники, вогонь охопив літню терасу кафе.

12 серпня о 12:49 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на території бази відпочинку у смт Солотвино Тячівського району. Горіла дерев’яна літня тераса кафе.

Для її ліквідації було направлено чергові відділння 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та вогнеборців місцевих пожежних команд смт Солотвино та Тересва. На момент їхнього прибуття вогнем було охоплено майже всю споруду. Орієнтовна площа пожежі складала 225 кв. м.

Рятувальниками було прийняте рішення про залучення додаткових сил з населених пунктів Дубове (Тячівський район) та В.Бичків (Рахівський район).

О 13:30 дану пожежу було локалізовано, й о 14:10 повністю ліквідовано. На ліквідації пожежі працювало 6 одиниць техніки та 24 рятувальники.

{g}

Сума завданої матеріальної шкоди та причина пожежі встановлюються.

Загиблих та травмованих на пожежі не було.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp