Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді молитимуться за Україну

21 серпня 2016 р., 19:45

Вже у середу.

З самого ранку.

24 серпня о 6.00 на території Ужгородського замку відбудеться акція «Зустріч сонця з заслуженим академічним Закарпатським народним хором» – на честь 25-річчя Незалежності України.

«Зустріти сонце «Молитвою за Україну» в день народження нашої держави Закарпатський народний хор запрошує всіх ужгородців і гостей міста. Народження нового Дня Незалежності України спільною екуменічною молитвою додасть усім нам іще більшої надії та віри в прекрасне мирне майбутнє і перемогу!» – каже керівник колективу Наталія Петій-Потапчук.

Як повідомляють в управлінні культури ОДА, це вже втретє найзахідніший обласний центр так символічно пробуджуватиме Україну в її визначний день. І якщо досі дійство відбувалося в середмісті, то зараз локація – замкова гора, з якої починається Ужгород і якнайкраще видно світанок. Молитва звучатиме не тільки українською, а й іншими європейськими мовами. Запрошені представники різних конфесій. Крім того, учасники виконають низку духовних пісень та, звісно ж, державний гімн. Уперше планують залучити й співочих діток.

Загалом акція об’єднає майже сотню артистів, однак, сподіваються організатори, «жайворонків» прибуде значно більше, а відтак – молитва матиме ще більшу силу!

Газета "Новини Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp